Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

12 березня у Києві пройшов масштабний форум голів ОТГ "Ефективні бюджети"

Дата: 15.03.2021 14:23
Кількість переглядів: 605

2 березня у Києві пройшов масштабний форум голів ОТГ "Ефективні бюджети", де зібралось 120 представників зі всієї України. Серед них - Онуфріївський селищний голова Віталій Береза.

У рамках заходу учасники разом обговорювали та напрацьовували зміни в роботі з місцевими бюджетами.

Делегацію Кіровоградщини представляли: Віталій Береза, голова Онуфріївської селищної ради; Андрій Маліцький, голова Світловодської міської ради; Володимир Сокирко, голова Знам’янської міської ради; Ігор Бульба, голова Пантаївської селищної ради та В'ячеслав Купренюк, голова Побузької селищної ради.

Голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Віталій Безгін наголошує, що взаємодія громад та центральної влади – це запорука міцної державності.

«Ми розуміємо: що б ми не ухвалювали тут у Києві, без імплементації на місцях, яка безпосередньо впливає на рівень життя громадян, успішну реформу зробити неможливо. Саме тому сьогодні ми зібрали голів громад з усієї України, щоб отримати практичний зріз проблем і перспектив розвитку, які в них є, та розуміти, як ми маємо підставити плече допомоги, щоб країна далі рухалася в правильному напрямку», – сказав Віталій Безгін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень