Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

До уваги бджолярів та суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність в сфері вирощування сільськогосподарських культур!

Дата: 15.03.2021 08:39
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

18.03.2021 року о 10-00 год. в приміщенні Онуфріївської селищної ради (актова зала)  відбудеться онлайн-семінар з питання взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевого самоврядування під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл.

Запрошуємо суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність в сфері вирощування сільськогосподарських культур  та пасічників прийняти участь у обговоренні та вирішені проблемних питань галузі бджільництва.

Захід проводитиметься з дотриманням карантинних вимог.

З організаційних питань щодо проведення наради звертатись за телефонами  20-408, 20-820.

Додатково інформуємо про те, що на сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України розміщено для ознайомлення та обговорення Проєкт наказу «Про деякі питання у сфері бджільництва» за посиланням

https://www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=0edeef9f-f5fb-4552-80fb-dc7fbcb6befd&title=ProktNakazuMinisterstvaRozvitkuEkonomiki-TorgivliTaSilskogoGospodarstvaUkrainiproDeiakiPitanniaUSferiBdzhilnitstva


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень