Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Селищний голова Віталій Береза розглянув питання щодо перенесення автобусної зупинки в сел. Павлиш, та питання щодо підтоплення вул. Перемоги в сел. Павлиш

Дата: 04.03.2021 10:00
Кількість переглядів: 894

3 березня 2021 року в селищі Павлищ відбулась зустріч селищного голови Віталія Берези, голови районної державної адміністрації Володимира Гамери з представниками ПрАТ «Світдоводського АТП 13507» за участю представників поліції, начальника відділу економічного розвитку та інвестицій і начальника відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, цивільного  захисту та екології селищної ради. Було розглянуте питання щодо перенесення автобусної зупинки, яка знаходиться біля магазину «МаркетОпт» з огляду на те, що вона створює аварійну ситуацію, так як розташована біля автомобільного перехрестя та пішохідного переходу. Вирішено перенести зупинку на відстань близько 60 м від перехрестя біля автостоянки «ТІR». Найближчим часом споруда зупинки буде перенесена її  власником.

Також, було розглянуте питання щодо підтоплення вулиці Перемоги в селищі Павлиш. Проведено обстеження виконаних робіт по водовідведенню, вирішено відновити під’їзди до домоволодіння шляхом встановлення залізобетонних плит.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень