Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Селищний голова Віталій Береза розглянув питання щодо перенесення автобусної зупинки в сел. Павлиш, та питання щодо підтоплення вул. Перемоги в сел. Павлиш

Дата: 04.03.2021 10:00
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

3 березня 2021 року в селищі Павлищ відбулась зустріч селищного голови Віталія Берези, голови районної державної адміністрації Володимира Гамери з представниками ПрАТ «Світдоводського АТП 13507» за участю представників поліції, начальника відділу економічного розвитку та інвестицій і начальника відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, цивільного  захисту та екології селищної ради. Було розглянуте питання щодо перенесення автобусної зупинки, яка знаходиться біля магазину «МаркетОпт» з огляду на те, що вона створює аварійну ситуацію, так як розташована біля автомобільного перехрестя та пішохідного переходу. Вирішено перенести зупинку на відстань близько 60 м від перехрестя біля автостоянки «ТІR». Найближчим часом споруда зупинки буде перенесена її  власником.

Також, було розглянуте питання щодо підтоплення вулиці Перемоги в селищі Павлиш. Проведено обстеження виконаних робіт по водовідведенню, вирішено відновити під’їзди до домоволодіння шляхом встановлення залізобетонних плит.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень