Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

15 лютого проведено захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан

Дата: 15.02.2021 15:17
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

15 лютого в селищі Онуфріївка, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан, проведено захід з покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам та учасникам бойових дій за територіальну цілісність України за участі селищного голови Віталія Берези, голови Онуфріївської районної державної адміністрації Володимира Гамери, спілки воїнів-інтернаціоналістів "Саланг" та голови спілки Володимира Гоги.

В залі засідань селищної ради проведено зустріч, під час якої селищний голова подякував воїнам-інтернаціоналістам за мужність, відвагу та патріотичне виховання молоді. Було нагороджено медалями:

  • "За заслуги" ІІІ ступеня Брижатова Михайла Івановича,
  • "За громадську мужність" Таранець Івана Івановича.

Кіровоградською обласною організацією Української спілки ветеранів Афганістану кубком нагороджено спілку воїнів-інтернаціоналістів "Саланг", як найкращу спілку області за підсумками роботи в 2020 році.

Згідно розпорядження селищного голови учасникам бойових дій та вдовам воїнів-інтернаціоналістів вручено матеріальну допомогу.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень