Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Онлайн ресурси служби зайнятості: робота у декілька кліків

Дата: 05.02.2021 08:39
Кількість переглядів: 347

«Електронна» служба зайнятості: знайдіть роботу не виходячи з дому

Ви шукаєте роботу і потребуєте інформації у сфері зайнятості населення? Скористайтеся інтернет-ресурсами державної служби зайнятості, яка має найбільшу базу можливостей!

Державна служба зайнятості – сучасна сервісна установа, яка має свій сайт, сторінку у соціальній мережі Facebook та канал на Youtube. Ці ресурси є потужним інструментом як для пошуку роботи чи навчання, так і для професійного розвитку і вдосконалення.

Оголошення карантину, звісно ж, правильне рішення. Проте це не означає, що для Вас є обмеження у пошуку роботи.  Служба зайнятості рекомендує переглянути актуальні вакансії, що внесені до єдиної інформаційно-аналітичної системи державної служби зайнятості. Для цього необхідно завітати на інтернет-ресурс державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості». Перед Вами відкриється головна сторінка сайту, на якій необхідно натиснути розділ «Шукаю роботу». Якщо вас зацікавила пропозиція роботи – зателефонуйте до будь-якого центру зайнятості або філії за місцем Вашого  перебування  та дізнайтесь про неї більше. Для цього потрібно назвати номер вакансії.

Окрім того, на вебсторінці державної служби зайнятості Ви знайдете інформацію з питань зайнятості, наповнену регіональним компонентом.

Хочете знайти роботу, не виходячи з дому? Скористайтеся інтерактивною мапою вакансій

Шукаєте роботу не виходячи з дому? Ми пропонуємо зручний електронний сервіс пошуку роботи – «Інтерактивна мапа вакансій». Ця мапа розроблена фахівцями обласного центру зайнятості для зручності надання послуг незайнятим трудовою діяльністю громадянам у пошуку роботи. Ви маєте можливість дистанційно, за допомогою ґаджетів чи персонального комп’ютера, здійснювати пошук актуальних вакансій у містах та районах області.

Інтерактивна мапа вакансій доступна на вебсторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у рубриці «Громадянам» – підрубрика «Інтерактивна мапа вакансій». 

Як це працює? Досить просто: Вам необхідно перейти за посиланням, обрати регіон, у якому Ви шукаєте роботу. У стрічці пошуку актуальних вакансій можна вести ваші критерії або ж данні про посаду. Далі карта покаже усі варіанти за Вашим запитом, у яких буде зазначена інформація про завдання та обов'язки, вимоги до кандидата на ту чи іншу посаду, розмір заробітної плати та контактний номер телефону фахівців центрів зайнятості. Стараннями фахівців центрів зайнятості області карта оновлюється щоденно, тому усі відображені на мапі вакансії є актуальними.

Якщо Вас зацікавила інформація – спробуйте мапу вакансій, отримайте доступну інформацію та зв’яжіться з нашими фахівцями для вирішення питання Вашого подальшого працевлаштування.

Бажаємо успіхів у пошуку роботи!

Завітайте на нашу сторінку у Facebook. Ми чекаємо на ваші лайки!

Усім добре відомо, що чисельність користувачів мережі Facebook стрімко зростає, а досвід використання його можливостей вказує на ефективність цієї соціальної мережі.

Яким чином служба зайнятості використовує соціальну мережу Facebook? Для служби зайнятості це потужний канал для налагодження комунікацій з громадськістю, студентською та учнівською молоддю, шукачами роботи, безробітними, роботодавцями та іншими соціальними партнерами.

На сторінці обласного центру зайнятості публікується пізнавальний та інформативний контент, що є актуальним для тієї чи іншої цільової аудиторії. Це публікації про ситуацію на ринку праці, актуальні вакансії та рівень оплати праці за ними, анонси щодо організації професійного навчання за професіями, що затребувані на ринку праці, а також корисні поради щодо пошуку роботи, вибору професій, складання резюме та роз'яснення чинного законодавства, що регулює сферу зайнятості.

На нашій сторінці можна дізнатися геолокацію установи, графік роботи та яким транспортом можна дістатися. Крім того, зазначена контактна інформація: службовий номер телефону, вебсайт і адреса електронної пошти.

Якщо Вас цікавлять питання, що стосуються сфери зайнятості – просто напишіть нам повідомлення у мессенджер і наші фахівці нададуть Вам кваліфіковану відповідь.

Тож приєднуйтесь до нас! Заходьте, читайте і підписуйтеся, щоб отримувати більше оперативної інформації щодо послуг служби зайнятості, її нових можливостей та напрацювань.

Електронний кабінет безробітного – зручний сервіс для отримання інформації

Зареєстровані у службі зайнятості безробітні часто запитують: «Як зареєструвати особистий кабінет, щоб бачити інформацію про вакансії, семінари та нарахування допомоги по безробіттю?».

Відповідаємо.

На головній сторінці сайту Кіровоградського обласного центру зайнятості є два шляхи входу до електронного кабінету та реєстрації у ньому.

  1. Обрати рубрику «Громадянам» – підрубрика «Електронний кабінет шукача роботи».
  2. Натиснути кнопку «Персональний кабінет». Уважно прочитати інструкцію та послідовно виконати дії, які у ній прописані.

В обох випадках, за відсутності облікового запису, необхідно натиснути «Зареєструйтеся» та заповнити форму аутентифікації.

Якщо Ви усе зробили правильно – обліковий запис буде автоматично створено.

Це лише перший етап реєстрації. На даний момент, у Вас обмежений доступ до даних, які мають відображатися в кабінеті. Далі потрібно зв’язатися з вашим кар’єрним радником, який внесе до системи унікальний логін, пароль, а також електронну адресу. Лише тоді у персональному кабінеті відображатимуться усі розділи: «Взаємодія із службою зайнятості», «Інформація для пошуку роботи», «Відвідування центру зайнятості, отримані послуги», «Семінари та масові заходи», «Нарахування та виплати», «Направлення на працевлаштування», «Профнавчання» та ін.

У зазначених розділах зареєстровані громадяни мають можливість ознайомитись із актуальними вакансіями регіону; отримати, у інтерактивному форматі, відповіді на найпоширеніші запитання; ознайомитись із інформацією про тимчасову зайнятість; переглянути інструкції щодо започаткування власної справи; дізнатися про можливість професійного навчання.

Крім зазначених послуг власник персонального кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування, нараховані виплати допомоги по безробіттю, дізнатись про заходи, проведення яких планується у центрі зайнятості.

Таким чином, впроваджений онлайн сервіс «Електронний кабінет шукача роботи» прискорює доступ до послуг служби зайнятості та надає можливість зареєстрованим шукачам роботи отримати необхідну інформацію в дистанційному форматі.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної роботи та архівної справи   05.02.2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень