Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

9 квітня у спортивному залі Онуфріївського ліцею відбувся вже вдруге у цьому році відкритий благодійний турнір з тенісу настільного серед ветеранів

Дата: 10.04.2023 13:25
Кількість переглядів: 37

У неділю 9 квітня у спортивному залі Онуфріївського ліцею відбувся вже вдруге у цьому році відкритий благодійний турнір з тенісу настільного серед ветеранів – 50 і старші з нагоди Всесвітнього дня настільного тенісу.

На цей раз у змаганнях брало участь 12 учасників. Це тенісисти з Олександрії, Кременчука, Чечелево, Онуфріївки, Деріївки та Куцеволівки. Під час відкриття тенісного турніру заступник Онуфріївського селищного голови Валентина Здебська привітала учасників. Було вшановано пам’ять загиблих українських воїнів у війні з рашистами хвилиною мовчання.

Цікаві тенісні баталії завершилися перемогою тенісиста зі Світловодська Павла Стеця. Він отримав від організаторів турніру статуетку, медаль, грамоту та грошову премію. Друге місце посів наш тенісист Валентин Курлюк, на третьому місці – Олександр Левицький з Чечелево. Вони отримали медалі, грамоти та грошові премії.

У другому фіналі перше місце здобула Світлана Карпук з Кременчука, друге – Віктор Ткаченко з Онуфріївки, третє – Петро Грабовий з Деріївки. Всі вони отримали грамоти.

По завершенні турніру всіх учасників пригостили смачним обідом.

Спонсором цього тенісного турніру виступило фермерське господарство «Агролан-К» (керівник Аліна Береза).

Зібрані благодійні кошти у сумі 1500 грн.

КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень