Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Продуктивна співпраця з ЮНІСЕФ продовжується

Дата: 22.02.2023 12:22
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

21 лютого 2023 року до Онуфріївського селищного центру соціальних служб завітали представники БО «Благодійний фонд «Безпечне майбутнє», який є партнером дитячого фонду ООН (UNICEF) - Інга Дуднік, Марина Зоріна та Катерина Конопко. В рамках зустрічі обговорили організаційні питання роботи мобільної бригади у громаді, яка працює у межах проекту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо-переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні». Працівники селищного центру отримали від представників посібники та довідники щодо теми насильства.

Попередньо, 17 лютого 2023 року директор Валентина Фірсова та провідний фахівець із соціальної роботи Вікторія Кириленко Онуфріївського селищного центру соціальних служб отримали супервізійну підтримку від психолога вищезазначеного проекту Катерини Конопко в режимі онлайн.

Додатково повідомляємо, що при комунальній установі «Онуфріївський селищний центр соціальних служб» діє мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. В складі мобільної бригади спеціалісти, що надають екстрену та планову соціально-психологічну допомогу потерпілим від насильства, в тому числі дітям.

Якщо ви зазнали насильства або стали свідком насильства – НЕ МОВЧІТЬ, звертайтесь по допомогу! Телефон для виклику (консультації) мобільної бригади – 097 00 67 753.

Графік роботи МБ на території Онуфріївської громади:

З понеділка по четвер – з 08:00 до 17:00

П’ятниця – з 08:00 до 16:00.

Прийом заяв від осіб, які постраждали від насильства, здійснюється в приміщені селищної ради за адресою: сел. Онуфріївка, вул. Центральна, 11, ліве крило, 3-й поверх, Онуфріївський селищний центр соціальних служб.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень